Tekstadvies van een tekstschrijver

Tekstadvies van een tekstschrijver

Heeft u een tekst op de plank liggen waarover u advies nodig heeft? Of wilt u aan een tekst beginnen, maar loopt u al op voorhand vast. De tekstschrijvers van Het Nederlands Tekstbureau voorzien u graag van tekstadvies. U krijgt de benodigde handvatten om zelf verder te gaan met schrijven, herschrijven of redigeren. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om uw tekst bij ons neer te leggen, zodat u zeker weet dat uw tekst de juiste inhoud, opbouw en toon heeft.

Tekstadvies op maat
Als u ons belt of e-mailt voor tekstadvies, houden wij eerst een korte briefing. Wat is het doel van uw tekst? Wie wilt u ermee aanspreken? En, wat wilt u absoluut wel én niet communiceren? Vervolgens scannen wij de tekst op hoofdlijnen, zodat wij de benodigde werkzaamheden in kaart kunnen brengen. Daarna maken wij de vervolgafspraken. In veel gevallen geven wij direct telefonisch advies. Vaak beslist de opdrachtgever dan om de tekst alsnog bij ons neer te leggen. Dit is uiteraard niet verplicht.

Tekst uitbesteden
Besluit u om uw tekst, op basis van het tekstadvies, bij ons neer te leggen? Dan zullen wij de tekst voor u schrijven, herschrijven, redigeren of corrigeren. Daarbij zetten we onze expertise in op het gebied van opbouw en inhoud, van toon en nuances. Ook hebben wij kennis van de schrijfniveaus, zodat u bijvoorbeeld uw lezer ook op het gewenste B1-niveau kunt bereiken.

Contact: tekstadvies
Bel of e-mail ons gerust voor tekstadvies op maat! Alle tekstschrijvers van Het Nederlands Tekstbureau staan u graag te woord. Schrijven is ons geliefde vak waarover we graag met u van gedachten wisselen!

  • Tekstadvies op maat
  • Handvatten om zelf aan de slag te gaan
  • Uitbesteden ook mogelijk
  • Schrijven en herschrijven
  • Redigeren en corrigeren